Kukkakoulu Nature Inspiration

Tule inspiroitumaan kukkien ja luonnon maailmaan ystävien, kollegoiden tai itsesi kanssa.Aiheet vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Osan materiaaleista voit kerätä itse, ottaa mukaan lempiastiasi jne. Teemme luonnonmateriaaleista ja elävistä kukista ym. koristeista asetelmia, kransseja, seinäkoristeita. Mielikuvitus on vain rajana. Et tarvitse aikaisempia kukkasidonnan taitoja, opastan mielelläni aloittelijoita kädestä pitäen. Kesto noin 3 tuntia ja hinta alkaen 60 euroa. Välillä virkistäydymme kahvin ja teen merkeissä talon viihtyisässä ruokasalissa.

Häiden ja tilaisuuksien koristelu on erikoisalaani.

Koristeet ovat yksilöllisiä, jokaiseen tilanteeseen räätälöityjä. Vuokrattavana koristelun yhteydessä erilaisia maljakoita, kynttilänjalkoja, telineitä jne. Kuljetus- ja koristeiden paikalleen asettelupalvelu.

– Häät
– Asiakastilaisuudet
– Yrityksen omat juhlat
– Messutapahtumat

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää:

tarja(at)visiteinola.fi, puh. 0405357462

Tunnelman luominen on minulle tärkeää. Sen voi antaa väri, muoto, materiaali – juuri se mikä sillä hetkellä saa minulle hyvän mielen. Vanhan ja uuden yhdisteleminen, kiiltävän ja karkean liitto. Luonnonmateriaalit ovat minulle elintärkeitä. Olen kasvanut Kuusamon jylhissä ja karuissa maisemissa, Mikä voima on koskien putouksissa ja luonnon aineksissa: jäkälä, sammal, naava ja kivet ja oksat, herkät luonnonkukat . Värillä ja valolla on tärkeä merkitys, jota imen saariston luonnosta Korppoossa.

Kööpenhaminassa asuessamme kävin ”Blomster til Glädje ”- kukkakoulun harrastaja- ja ammattilaiskursseja kahdeksan vuoden ajan. Siellä opin myös upeat, herkät pajunsidontatekniikat. Tanskassa luonnonmateriaalit kodin sisutuselementteinä olivat hyvin suosittuja. Upeita asetelmia leikkokukista ja luonnonmateriaaleista.

Saksassa sain oppia kukkamaailman mestarilta Gregor Lerschiltä. Viehätyin hänen tapaansa yhdistellä betonirautaa, verkkoa, pajuja ym. Olen tehnyt kestäviä pihakoristeita näistä materiaaleista.