Einola sijaitsee Tuusulanjärven kulttuuriympäristössä Rantatien sivutiellä n. 600 m Halosenniemestä. Funkistyylinen talo on kulttuurihistoriallinen helmi ja suojelukohde. Einolan rakennutti 1939 Pehr Evind Svinhufvudin miniä Gurli Svinhufvud. Paikka nimettiin presidentin pojan Einon mukaan. Taloa on entisöity pieteetilllä ja vanhaa kunnioittaen. Vieraat pääsevät heti menneen ajan tunnelmaan nykyajan mukavuuksin.
Einola on tyylikäs ja persoonallinen pienehköjen juhlien ja kokousren pitopaikka. Alakerran tilat muodostuvat tunnelmallisesta ruokasalista, josta avautuu sininen sali ja pieni veranta. Yläkerrasta löytyvät tilat kokouksiin , ryhmätöihin ja workshoppeihin. Käytössä on myös vihreä ja avara puutarha monine pöytineen.
1900-luvun alussa seutu houkutti monia taiteilijoita luonnon keskelle järvimaisemiin. Aleksis Kivi vietti elämänsä viimeajat täällä. Juhani Ahon esimerkkiä seuraten Jean Sibelius ja Pekka Halonen sekä J.H. Erkko rakensivat kotinsa tänne. Lisää aiheesta löytyy linkistä www.visittuusulanjarvi.fi
Einolasta löydät viihtyisät ja virikkeelliset tilat vapaamuotoisempaan kokoustamiseen ja ryhmätöihin. Päivän ohjelmaan voi liittää vierailun läheiseen Halosenniemeen tai Taiteilijakoti Erkkolaan.